Kategoriarkiv: svt nyheter direkt

Quarnevalen

av | 20.01.2017

quarnevalen

Om Quarnevalen. Det är inte alla doktorander som har en offentlig klocka som dag för dag räknar ned den tid som återstår till disputationen. Men det har jag haft hela vårterminen ! Varje dag när jag har kommit upp ur tunnelbanan har jag kunnat se på korvkiosken vid Östra station hur många dagar som är kvar. Nästan. Quarnevalen, Stockholm. 4 gillar · 2 pratar om detta · 1 har varit här. Quarnevalen är ett av norra Europas största studentevenemang och. Quarnevalen är ett studentevenemang i Stockholm som arrangeras i maj vart tredje år av en ideell organisation med samma namn. Denna organisation är en av kulturverksamheterna på Tekniska Högskolans Studentkår. Huvudattraktionen är Quarnevalståget, som rör sig genom Stockholms innerstad med uppemot quarnevalen

Quarnevalen Video

Quarnevalen 2017 på 7 minuter

Quarnevalen - del missfrstnd

Erik Murray berättar att många ägnar alla dygnets vakna timmar åt att få sina ekipage klara i tid. KTH dominerar, men studenter från många andra högskolor deltar också. Den första Bruxanvisningen kom ut år Ekipagen är skapade av Stockholms studenter under en veckas byggande, sågande och målande som i år sker mellan maj och avslutas den Sidan redigerades senast den 21 juni kl. Utöver quarnevalståget så är det event och arrangemang under våren men aktiviteterna kulminerar i anslutning till veckan då ekipagebyggandet sker.

Quarnevalen - finns till

Syftet med Quarnevalen är att visa upp Stockholm som Sveriges största studentstad och att föra studenter från olika högskolor och universitet närmare varandra. Huvudattraktionen är Quarnevalståget, som rör sig genom Stockholms innerstad med uppemot fantasifulla ekipage. Utbildningsstubbar-Sverige Studentkultur vid Kungliga Tekniska högskolan. Alex berättar att polisen kommer att övervaka karnevalståget och svara för säkerheten. Bästa tekniska lösning , Best in show  och Juryns favorit.

0 reaktion på “Quarnevalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *