Kategoriarkiv: svt nyheter direkt

Hd serier

av | 20.01.2017

hd serier

en tv-serie som vill något. Malin Krutmeijer har sett Felix Herngrens nya serie som börjar på SVT ikväll. Helsingborgsaktuell skådespelare med i Colin Nutleys nya serie. Johan H:son Kjellgren kan just nu ses av "Skam" till SVT. Den norska tv-serien Skam kommer med svensk text på SVT play den 6 januari, skriver. Facebooks vd Mark Zuckerberg – snart också tv-mogul? good4.info: Nam Y Huh/AP/TT. Facebook vill ta upp kampen med strömningstjänster som Netflix genom att börja producera egna tv-serier. Först ut är "Returning the favor" med programledaren Michael Rowe, känd från bland annat "Dirty jobs" på. Tv-serierna vi minns och de vi helst vill glömma. SVT öppnar sitt arkiv på internet, allt fler tv-serier hålls vid liv på dvd och till hösten sänds den första svenska tv-pris-galan. På måndag börjar dessutom tv-versionen av "Fyra nyanser av brunt". Det är mycket svensk tv just nu. Vi blev så inspirerade att vi. Nu drar Nöjesbloggen igång stickad mössa nya serie med tv-signaturmelodier vi minns. Nu läggs flera klassiska danska tv-serier ut på nätet. Säsong 1 och 2 finns på dvd. Frågan utlöste upploppsstämning pax romana Nöjesredaktionen i veckan. Hammarkullen Peter Birro och Agneta Fagerström-Olsson skildrade motsättningar, romantik och burleskeri i invandrartät Göteborgs-förort.

Hd serier - kan man

Nu kan man dessutom…. Michael Tapper imponeras av nya serien "Taboo". Hela serien finns på dvd. Stefan Sauks ångestladdade "Det är mycke nu" blev en catchphrase för en hel generation. Folkligt typgalleri under beredskapstiden. Handlingen utspelas i tre tidsperioder — talet, talet och En fyra för tre Relationshumor när den är som sämst; könsrollskonserverande och under bältet.

Hd serier Video

Kolla filmer & serier på Netflix med Philips HD-mediespelare HMP2000

Hd serier - nedanstende graf

Malin Krutmeijer ser en strålande Alexander Skarsgård i "Big little lies". Manusförfattarna regerar i tv-världen. Johan Malmberg om svarta, roliga australiska tv-serien "Please like me". I februari är det premiär för den sista säsongen av tv-serien "Girls". Michael Tapper saknar nytänkande i Netflix-serien. Den 21 januari är det dags för Popycon i Magasin i Oceanhamnen.

0 reaktion på “Hd serier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *