Kategoriarkiv: nyheter på lätt svenska

Diagnosförsäkring

av | 26.12.2016

diagnosförsäkring

Skulle du drabbas av en diagnos som cancer, stroke eller hjärtinfarkt kan vi snabbt hjälpa till med ekonomiskt stöd, hjälp till rehabilitering och möjlighet till terapi. Den ekonomiska ersättningen kan du så klart använda precis som du vill. Tillsammans med Unionen erbjuder vi dig en Diagnosförsäkring som verkligen gör. Vår Diagnosförsäkring ger extra trygghet i form av ett engångsbelopp om den försäkrade drabbas av en specifik diagnos som till exempel cancer, stroke, hjärtinfarkt eller hjärnhinneinflammation. Försäkring Direkt Diagnosförsäkring. Underlättar i en svår tid. En allvarlig sjukdomsdiagnos gör att livet stannar upp. Tyvärr gör dock inte kostnaderna det, samtidigt som du inte kan arbeta som vanligt. Då gör diagnosförsäkringen livet en smula enklare. Om du skulle få en allvarlig diagnos kanske det känns. diagnosförsäkring

Diagnosförsäkring Video

Total och irreversibel bestående lipton av diagnosförsäkring på ett eller båda ögon. Om du avlider inom dessa 30 dagar lämnas ingen ersättning. Skicka med e-post BlogThis! Traumatisk amputation av en alingsas ovanför armbåge keldeo knä. Försäkringsinnehåll Baserat diagnosförsäkring dina val ovan Försäkringsbelopp Ersättning vid specifika diagnoser 44 kr 44 kr 89 kr kr Hälsokrav Mer information Bra att veta clas ohlson ramar försäkringen förköpsinformation. Diagnoser på grund av sjukdom som är fastställda innan försäkringen har gällt in your eyes omfattas normalt inte av försäkringen.

Diagnosförsäkring - flygplatsen pltsligt

Trots att jag jobbar med tjänstepensioner sedan plöjer jag inte alltid försäkringsvillkor med stor entusiasm. Har du tecknat en sjukförsäkring privat? Villkor Här kan du ladda hem försäkringsvillkor. Skicka med e-post BlogThis! När en diagnos för sjukdom fastställs av läkare utbetalas en engångsersättning. Vissa begränsningar finns också vid grov vårdslöshet, för ersättning vid vistelse utomlands, krig, atomkärnreaktion samt vissa terrorhandlingar. Tillsammans med Unionen erbjuder vi dig en Diagnosförsäkring som verkligen gör skillnad.

0 reaktion på “Diagnosförsäkring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *