Kategoriarkiv: nyheter i dag

Al jazeera

av | 27.12.2016

al jazeera

Superfloppen – Al Jazeera släcker tv-kanalen i USA · Kabelkanalen släcks ned i april i år, enligt   New York Times. Satsningen höll inte längre än tre år. – Beslutet är av anledningen att vår affärsmodell helt enkelt inte går ihop med den digitala Media. | Annonsintäkterna lyfter Facebook till. Sveriges ledande mediesajt - good4.info Svenska Dagbladets nyhetssajt låter läsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial. Al Jazeera är den världsledande internationella kanalen på arabiska. Kanalen visar nyhets- och aktualitetsprogram utan censur och regeringskontroll. Arabiskspråkig. 4,54€/mån. BESTÄLL. Enligt BBC så har Snapchat erkänt att man efter påtryckningar från den saudiska regeringen stängt tillgången mq aktie Al Jazeeras Discovery-kanal för saudiska aoc e2470sw. Den 5 juni fryste de sina diplomatiska förbindelser med emiratet. Dokumentären är producerad av Al Jazeera. Tanken var att pengarna skulle hålla kanalen vid liv de första fem åren, varefter den skulle gå med vinst. Det gjordes ingen suffragettes av händelsen. De försökte ofta utnyttja sin tid till att göra betydelsefulla uttalanden. Nu meddelar NFL att ligan gör en omfattande….

Al jazeera - och med

Al-Jazeeras anställda protesterar mot blockaden Ytterligare en anledning till att al-jazeera är en nagel i ögat på de fyra ländernas ledare är, enligt Kristina Riegert, att de fruktar att själva drabbas av de konflikter och revolutioner som kanalen rapporterar om. Tv-journalisten Peter Greste har släppts ur egyptiskt fängelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Al-Jazeera stängs ned i Saudiarabien. Tanken var att pengarna skulle hålla kanalen vid liv de första fem åren, varefter den skulle gå med vinst.

Al jazeera - Accepteras

Se den danska journalisten Nagieb Khajas unika dokumentär där han följer några av dem som övergivit väst för att kriga i Syrien. I september blev kanalen, liksom dess närmaste konkurrent Al-Arabiya , utstängda från Irak, anklagade för att så sekteristisk splittring och uppmana till våld genom att visa insända videor. Dagen efter att det andra avsnittet av två av intervjuen sänts blev al-Shaibh tagen av pakistanska styrkor och överlämnad till USA. De allierade blev allt mer kritiska till detta allteftersom oroligheterna tilltog i landet. Misstaget gjorde att kanalen förlorade sin plats på satelliten. Det lilla landet Qatar har länge irriterat sina grannar i arabvärlden, det tydligaste exemplet är när tv-kanalen al-Jazeera startade för över 20 år sedan, en kanal som länge varit illa omtyckt av de styrande i grannländerna. This app features content from Al Jazeera English.

Al jazeera Video

Putin orders Russian troops' withdrawal from Syria al jazeera

0 reaktion på “Al jazeera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *