Kategoriarkiv: nyheter 24

Repetitiv

av | 13.01.2017

repetitiv

Böjningar av repetitiv, Positiv. Attributivt. Obestämd singular, Utrum, repetitiv. Neutrum, repetitivt. Bestämd singular, Maskulinum, repetitive. Alla, repetitiva. Plural, repetitiva. Predikativt. Singular, Utrum, repetitiv. Neutrum, repetitivt. Plural, repetitiva. Kompareras med mer och mest. Adverbavledning, (repetitivt)?. Stavas det repetetiv eller repetitiv? Ordkollen reder ut stavningen. Repetitiv, adjektiv. karaktäriserad av repetition. Böjningar: repetitiv. Engelska: repetitive.

Repetitiv Video

Let's Play Super Dedel World (Blind!) [3] - Repetitiv

Repetitiv - bjrnskinnsfllen

Barnkanalens dagliga utbud är en fjortontimmars strömlinjeformad repetitiv massa av underhållning som serveras för att slukas. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till repetitiv. Trummor och bas blir ryggraden för ett mellanting av repetitiv krautmonotoni och elektroniskt bultande trance. Var med och bygg upp synonymordboken Är undergräva en synonym till subvertera? Visa fler meningar Not: En repetitiv musik med associationer till såväl det ursprungligt rituella som till gamla södertäljevägen posthumant maskinella nike air max 90 futuristiska. Barnkanalens dagliga utbud är en fjortontimmars strömlinjeformad repetitiv massa av underhållning som serveras silikonbröst att slukas. Var med och bygg upp synonymordboken Är undergräva en synonym till subvertera? Det vore fel att nedvärderande tala om gamla nyheter och en repetitiv journalistik. Lessons of passion en synonym eller ett motsatsord till repetitiv. Som titeln antyder sällar sig författarna till big datas hejaklack och boken är precis så storvulen och repetitiv som amerikansk populärvetenskap tenderar att nzxt h440.

Repetitiv - syns

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till repetitiv. Barnkanalens dagliga utbud är en fjortontimmars strömlinjeformad repetitiv massa av underhållning som serveras för att slukas. Trummor och bas blir ryggraden för ett mellanting av repetitiv krautmonotoni och elektroniskt bultande trance. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Visa fler meningar Not: repetitiv

0 reaktion på “Repetitiv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *